user_mobilelogo

Bestilling

Butikken er åben igen

Du velkommen i butikken (se Åbningstider) el. til at kontakte os pr. e-mail eller telefon. mobil 25 46 36 48. Vi sender også gerne varer med posten til modtagere i Danmark.

 

Betaling

Vi har ikke Dankort-ordning el. Nethandel

Alle priser er inkl. 25% moms, men ekskl. evt. levering. Forsendelsesomkostninger er PostNord/DAO takster. Vi får brug for dit navn, adresse, tlf.nr. og e-mail til fragtfirmaet, samt hvor du ønsker varen leveret evt. postbutik.

Hvis du ønsker en vare tilsendt, fremsendes en faktura inkl. forsendelsesomkostninger. Når beløbet er indbetalt afsendes varen med posten.

 

Returvarer

Har du fået en vare tilsendt og har du fortrudt købet, kan varen returneres i uskadt og ubrugt stand til vores adresse inden for 14 dage fra modtagelsen. Porto for returnering betales af kunden. Beløbet for varen vil blive overført til din konto, som bedes opgivet ved returneringen eller via MobilePay. Varer, der er specialfremstillet efter aftale, kan ikke returneres.

 

Har du hentet varen i butikken el. fra vores salgsstand på et marked, kan den byttes i butikken til en anden vare inden for 14 dage efter købet, medmindre andet er aftalt, dog kan varer, der er specialfremstillet efter aftale, ikke returneres.

 

Reklamation

Reklamationsretten er 2 år beregnet fra modtagelse af varen iht. Købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. 

Datasikkerhed

Oplysninger om navn, adresse, m.v., der er nødvendige for fakturering og forsendelse, vil blive opbevaret som kopi af faktura  i henhold til bogføringsloven. Oplysninger givet i forbindelse med en handel, vil ikke blive benyttet til andre formål el . blive videregivet til 3. parts benyttelse.

Charlotte og Peter Kaspersen   -   Lammestrupvej 26  -  4140 Borup  -  
telefon 25 46 36 48 (mobil)  -   lammestruppelsfaar@gmail.com