user_mobilelogo

 

Efterbehandling af strikketøjet

Vores garn er spundet af 100% uld fra får. Dyrene fodres med græs, hø og halm og trods en omhyggelig sortering af råulden kan det ikke helt undgås, at der kan sidde små græs- el. halmstrå i det færdige garn. Det anbefales, at man inden den første vask af strikketøjet, går arbejdet igennem både på for- og bagside og forsigtigt med en nål trækker evt. små strå ud af arbejdet. Til gengæld får du et strikkearbejde fremstillet af 100% naturprodukt, som du kan have glæde af i mange år.

Vaskeanvisning til uldprodukter

Produkter i 100% uld, der ikke er overfladebehandlet, fortjener en omhyggelig behandling. Oftest kan man nøjes med at lufte produktet godt efter brug, men skal det vaskes, anbefaler vi håndvask på følgende måde:

 

Benyt rigeligt, lunkent vand (max 30 grader) tilsat flydende uldvaskemiddel. 

Læg produktet i vandet og pres vandet igennem nogle gange. Uldvarer må ikke ligge i blød. Undlad at gnubbe og vride, men pres forsigtig vandet af. Skyl i 3 hold lunkent vand, det sidste hold kan tilsættes lidt eddike (uden farve). Pres vandet af og centrifuger produktet i vaskemaskinen ved lav hastighed.

Læg produktet til tørre i facon på et håndklæde. Anvend ikke tørretumbler eller radiator/gulvvarme til processen.

Charlotte og Peter Kaspersen   -   Lammestrupvej 26  -  4140 Borup  -  
telefon 25 46 36 48 (mobil)  -   lammestruppelsfaar@gmail.com